Urban Kids | Summertime Learning
21801
page-template-default,page,page-id-21801,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

URBAN KIDS SUMMERTIME LEARNING 2020!

 

COVID-19 Update 

Beste ouders en verzorgers,

 

Wij hopen dat het goed met jullie gaat en dat iedereen fit en gezond is.
Deze week zijn alle kinderen weer gestart op school na een hele periode thuis. Wij hebben begrepen dat veel kinderen er veel zin in hadden om vrienden, vriendinnen en leerkrachten weer te zien. We hopen dan ook dat voor iedereen de start goed is verlopen.

 

Het COVID-19 virus en de maatregelen die vanuit de overheid worden genomen, duren nog even voort. Het is nog niet duidelijk welke maatregelen er gedurende de zomervakantie blijven gelden en welke maatregelen worden versoepeld.

Normaal gesproken zijn de voorbereidingen voor het SummerTime learning programma nu al in volle gang. In deze periode boeken wij onze uitstapjes, maken we het programma rond en delen we de groepen in. Door de nu geldende maatregelen is dat helaas niet mogelijk. Verschillende faciliteiten weten nog niet welke programma’s en activiteiten kunnen doorgaan tijdens de zomervakantie en hoe groot de groepen mogen zijn die deelnemen.

 

De genomen maatregelen vanuit de overheid en de onduidelijkheid over wanneer maatregelen worden versoepeld, maken het voor ons niet mogelijk het SummerTime learning programma vorm te geven.
We hebben helaas het besluit moeten nemen het SummerTime learning programma voor de zomervakantie van 2020 af te zeggen.
Wij vinden dit zelf ongelooflijk vervelend, met name omdat er al kinderen waren aangemeld en ouders en kinderen ons hebben laten weten zich op het SummerTime learning programma te verheugen.
Veiligheid en gezondheid gaan boven alles. Uiteraard komt in de zomervakantie van 2021 het SummerTime learning programma gewoon weer terug en maken we er dan met z’n allen weer een top zomer van!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Urban Kids team

 

Ook al zo zin in de zomer?! Wij kunnen niet wachten! Na het geslaagde programma in de zomervakantie van 2019 bieden wij ook in de zomervakantie van 2020 een leuk en uitdagend weekprogramma aan.

Wat gaan we doen: Tijdens het SummerTime learning programma werken de kids samen aan een gaaf programma. De kinderen maken een special over hun Favoriete spots/ highlights in Amsterdam. Gedurende de week bezoeken we Amsterdam, doen we leuke en uitdagende activiteiten in Amsterdam en bieden we verschillende onderdelen van taal en rekenen geïntegreerd aan. Ieder jaar zorgen wij voor een programma met nieuwe activiteiten zodat het programma ook voor kinderen die eerder hebben deelgenomen leuk en uitdagend blijft! Er zijn kinderen die voor het 4e jaar mee gaan!

Voor wie?: Voor kinderen die Nederlands Primair onderwijs volgen die nu in groep 3 tot en met groep 7 zitten die graag samenwerken, die willen werken taal- en rekenvaardigheden, die graag nieuwe dingen leren en die graag meer over Amsterdam willen weten.

Voor leerlingen van Internationale scholen is het vanaf dit jaar mogelijk om mee te doen aan het Summer Time Learningprogramma.

 

WANNEER:

Week 1 van 3 tot en met 7 augustus*
Week 2 van 10 tot en met 15 augustus*

 

Kosten:€ 425,- per 5 dagen.
Voor kinderen die eerder hebben deelgenomen hebben aan een van onze programma’s, geldt een vroegboekkorting van 10% tot 1 mei 2020.

Voor nieuwe internationale leerlingen geldt een afwijkend tarief. Voor meer informatie zie de Engelse webpagina.

Reserveer je plaats snel door het aanmeldformulier hier in te vullen.
*De week gaat door bij meer dan bij 15 kinderen! Kom samen met je klasgenoten, vriend(en), broer of zus en maak er een onvergetelijke week van!
Houdt voor updates over het zomerprogramma en andere activiteiten die door urban kids worden georganiseerd onze social media goed in de gaten!

Het Urban Kids team.