Urban Kids | Contact
18918
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-18918,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

contact

E-MAIL

info@urbankids.nl

Urban Kids Team

Godelinde: ECHA specialist

godelinde@urbankids.nl
 

Godelinde geeft ruim 16 jaar les met veel plezier in het montessori basisonderwijs. Daarnaast is Godelinde de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd op het gebied van hoogbegaafdheid (ECHA). Op school is Godelinde vanaf 2010 meer- en hoogbegaafdenspecialist en begeleidt zij collega’s, ouders en kinderen bij het vormgeven van passend onderwijs. In 2009 werd Godelinde genomineerd ‘Leraar van het Jaar’ door kinderen en ouders van school. Godelinde heeft voor Amstelwijs de Pilot Plusklas gedraaid, dat inmiddels een vaste plek heeft in de vorm van bovenschoolse plusklassen voor het bestuur.

Danielle: Rots-water, RT specialist

danielle@urbankids.nl
 

Danielle studeerde in 2009 af aan de Educatieve hogeschool in Amsterdam. Na het behalen van dit diploma en het Montessoridiploma is Danielle tot op heden werkzaam in het Montessori onderwijs. De afgelopen jaren heeft Danielle verschillende cursussen en opleidingen afgerond. Zo is zij opgeleid bij het ABC en SO&T als sociale vaardigheidstrainer, volgde zij een cursus bij Amstelwijs voor het begeleiden van hoogbegaafde leerlingen en volgde zij de opleiding Master Special Educational Needs leren ( remedial teacher) aan de hogeschool Utrecht. Voor de laatste studie behaalde zij in 2015 haar master titel.

Lara: Pedagogiek

lara@urbankids.nl
 

Mijn naam is Lara en ik ben  24 jaar oud. Ik geef les op Montessori Kindcentrum Mio Mondo in groep 3/4/5. 3 jaar geleden ben ik afgestuurd aan de pabo en op het moment rond ik mijn Master pedagogiek af aan de Hogeschool van Amsterdam, gericht op het welbevinden van hoogbegaafde kinderen. Ik ben nu twee jaar betrokken bij het Urban Kids zomerprogramma. Ik geniet er van om met de kinderen individuele doelen te bepalen en hier dan samen aan te werken. Het programma biedt veel vrijheid waardoor er ruimte is voor creativiteit. Ik vind het leuk om dit naast mijn werkzaamheden als leerkracht te mogen doen!

contact formulier

Uw Voornaam (verplicht)